Giroflex 353 - Ultieme stoel verkrijgbaar bij Kantoorprojecten

De stoelfamilie giroflex 353 zorgt voor een frisse wind in huis. De luchtige vormgeving combineert perfect zitcomfort met de hoogste ecologische eisen. En brengt fleur en kleur in elke omgeving.

Slim is ie, de giroflex 353, autonoom en beslist een blikvanger. Hij doet het goed als bureaustoel, vergaderstoel en bezoekersstoel, en voelt zich overal thuis: van eenpersoonskantoor tot en met projectruimte. Hij past zich aan aan de meest uiteenlopende voorkeuren.

Omdat zitten ook leuk moet zijn, ziet de giroflex 353 er niet alleen goed uit. Hij voelt vooral goed aan. Want net als alle zitmeubels van Giro-flex staat hij in het teken van gezond zitten. Bovendien voldoet hij aan tal van ergonomische eisen. Zo is bij de bureaustoel de hoogteverstelbaarheid van zitting en rug vanzelfsprekend, de automatische aanpassing aan het lichaamsgewicht innovatief en comfortabel. Ondersteunende stofferingen of ademende bekledingen zorgen voor extra geestkracht. Uiteraard is ook de eersteklas Zwitserse productiekwaliteit hier mede verantwoordelijk voor.

Duurzaam toekomstgericht bepaalt de stoelfamilie giroflex 353 de standaard voor wat betreft de milieuvriendelijkheid van zitmeubilair voor de werkplek. De stoelen voldoen aan de richtlijnen van het label “Cradle to Cradle”. Daarmee volgen ze de strengste criteria met betrekking tot ecologie en duurzaamheid, van materiaalkeuze via productie tot en met afvalverwerking. Giroflex353 stoelen zijn dan ook voor vrijwel 100% recyclebaar.

Kom deze nieuwe Giroflex lijn bekijken in onze showroom en laat u verrassen. De Giroflex 353 is in vele configuraties verkrijgbaar, waardoor er voor elke klant wel een passende stoel is. Zo heeft u al een bureaustoel voor nog geen €500,-

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter