Vepa - Introductie Lasertechnologie

Kantoorprojecten is leverancier van fabrikant Vepa. In samenwerking met Vepa ontwerpen wij complete inrichtingen voor kantoren, zorg, onderwijs en overheid. Vepa heeft zich sinds 1971 ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige kantoor- en project-meubelfabrikanten van Nederland.

Vepa speelt in op ontwikkelingen en trends, en laat zicht inspireren door de wisselwerking met de eindklant, architect en de samenwerking met projectinrichters, zoals Kantoorprojecten. In samenwerking met Kantoorprojecten realiseert Vepa inspirerende ruimten om in te werken, te vergaderen, elkaar te ontmoeten. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. Inspired by you. Vepa richt op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.

LASERTECHNOLOGIE
Vepa introduceert als eerste en enige kantoormeubelfabrikant in Nederland de nieuwe lasertechnologie bij de verwerking van kantenband. Bij de nieuwe LaserTec techniek wordt kantenband door middel van een laserstraal aan het blad versmolten. Hierbij wordt geen lijm meer gebruikt. De LaserTec techniek heeft vele voordelen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design:

Kwaliteit:
- geen voeg waardoor vocht en vuil geen kans krijgen 
- maximaal bestand tegen vocht en warmte
- maximaal bestand tegen chemicaliën 
-  meest sterke verbinding
- betere reiniging mogelijk

Design:
- onzichtbare voeg
- geen verontreiniging in voeg; duurzaam mooi
- maximale lichtechtheid (PP)
- exacte kleurafstemming blad en rand

Duurzaamheid:
- gaat langer mee
- PP duurzaam kunststof band
- minder energieverbruik
- geen lijmversmelting

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter