Lang zitten brengt gezondheidsrisico’s met zich mee!

Dat onvoldoende lichaamsbeweging ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, is al geruime tijd bekend. Nog vrijwel onbekend is dat lang zitten (sedentair gedrag) eveneens gezondheidsrisico’s kent, onafhankelijk of iemand voldoende sport of beweegt. Met name ons werk is een belangrijke bron van lang zitten, waardoor gesproken kan worden van een nieuw arbeidsrisico. Bron: TNO Rapport: Lang zitten: een nieuwe bedreiging op gezondheid, 2014

Kantoorprojecten heeft voor u een tweetal tips!

Dynamisch werken

Sta op, beweeg meer en beweeg vaker op en tijdens uw werk. Op onze webshop www.kantoormeubelenverkoop.nl bieden we een ruim aanbod aan elektrische en slinger verstelbare zit/ sta werktafels. Hierdoor kunt u eenvoudig zitten en staan afwisselen bij uw werkplek. Heeft u elders een mooie werkplek gezien? Bel ons dan voor de scherpste prijs. Wij maken graag een persoonlijke aanbieding. Niet voor niets geven wij ondanks een goed advies op maat, de laagste prijsgarantie!

Ergonomische bureaustoel

Kantoorprojecten is onder andere leverancier van ROVO bureaustoelen. ROVO stoelen zijn bewezen effectief op het gebied van bewegend zitten. ROVO bureaustoelen zorgen middels hun gepatenteerde Ergo Balance 3D-techniek voor een actieve houding, waardoor spieren in uw lichaam continu geactiveerd blijven.

Is een ergonomische bureaustoel saai?

Hierop antwoorden wij volmondig: NEE! Ergonomie en design gaan uitstekend met elkaar gepaard.

Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende proefplaatsing met diverse ergonomische ROVO stoelen. Daarnaast geven wij u tevens een uitgebreide zitinstructie en een gefundeerde uitleg over de verschillende keurmerken, zodat u een antwoord heeft op de vragen: wat zeggen keurmerken mij over duurzaamheid en ergonomie en welke keurmerken kan ik als klant negeren? Wij komen graag langs om met u te brainstormen over ergonomie bij u op de werkplek! Maar alleen als u lekkere koffie heeft. Bel ons: 0591-676352. Wij komen uit Emmen, maar reizen graag het hele land door.

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter