Nieuwste trend: Een ontwerp of foto geprint op uw vloer

Loopt u binnenkort over uw eigen foto of ontwerp? Kantoorprojecten maakt het samen met Forbo en M4Four mogelijk om uw eigen creativiteit los te laten op uw vloer. Voortaan kunt u het visuele aspect van de vloer nog beter afstemmen op functie en/of omgeving. Bovendien leent een geprinte vloer zich uitstekend om de attentiewaarde voor een bepaald product of dienst te vergroten. U kunt uw gasten nog beter de weg wijzen door bewegwijzering ook direct in het ontwerp van de vloer op te nemen. De mogelijkheden zijn talloos en worden slechts beperkt door uw eigen fantasie.

De vloer

De vloer betreft een Forbo Novilon Professional vloer. Deze vloer is speciaal ontwikkeld voor zowel nieuwbouw als gerenoveerde ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de vloer. Uw unieke ontwerp wordt op het substraat geprint en vervolgens wordt de slijtlaag aangebracht. Zo bent u ervan verzekerd dat de afbeelding lang mee gaat en niet blootgesteld wordt aan slijtage, vocht en vuil. De inkten zijn UV bestendig en watervast.

De voordelen

De vloeren van M4Four.com worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit verend Vinyl. Een Forbo vloer welke is ontworpen om aan uw hoogste eisen te kunnen voldoen. Het is een ware luxe design vloeroplossing die gemak biedt bij het onderhoud, niet slijt of beschadigt, en gegarandeerd lang mee gaat. Bovendien is de vloer makkelijk te leggen en werkt het direct geluiddempend. We zetten de voordelen nog even op een rijtje.

Uw eigen design!

Met de Novilon Professional vloeren van Forbo kunt u voortaan helemaal los met uw eigen creativiteit. U bent niet meer gebonden aan het design van een ander maar bepaalt zelf hoe uw vloer er uit komt te zien.

Duurzaam

De toplaag zorgt er voor dat uw vloerprint duurzamer is en langer mee gaat dan beschikbare alternatieven. De Novilon Professional vloer is buitengewoon duurzaam en vereist slechts minimaal onderhoud en een eenvoudige reiniging. Installatie en reiniging kunnen snel met eenvoudige middelen gebeuren zodat de eindegebruiker extra lang van dit product kan genieten.

Meer grip

De vloerprints vallen allemaal in slipklasse R10 en verminderen daardoor de kans op uitglijden. Ook als de vloer nat is. Novilon Professional vloeren zijn vloeren met een perfecte stroefheid. Ze bieden een uitkomst bij uitglijders, zelfs op natte vloeren. Sta op Novilon en blijf erop staan.

Leverbaar vanaf geringe metrage

U kunt een vloerprint met uw eigen design al bestellen met een oppervlakte vanaf 25m2.

De vloerprints kunnen in banen van 2 of 4 meter breed worden geleverd. De lengte is vrijwel onbeperkt!  Naargelang de uiteindelijke bestemming en uw wensen worden exacte specificaties voor de levering gedurende het intakegesprek afgestemd. En uiteraard kan bij de installatie van uw design vloer naadloos een breder oppervlakte worden bedekt.

Hygiëne

De Novilon Professional vloer is uiterst geschikt voor ruimten die een hoge hygiëne vragen en voor mensen met astma of een stofallergie.

Comfort

Al onze producten zijn voorzien van een sterke schokabsorberende LDF+ rug. Deze rug biedt een ongeëvenaard comfort en verbeterd de ergonomische eigenschappen van het product. De vermoeidheid bij mensen die veel moeten lopen of lang moeten staan wordt door deze eigenschappen verminderd.

Toepassingen

De laatste jaren ontdekt men steeds vaker de vloer als een medium om promotie te dragen. Het grote voordeel is duidelijk, een geprinte en opvallende vloer heeft een hoge attentiewaarde op het moment van bezoek of tijdens een aankoop.

Ons concept biedt een uiterst breed perspectief voor creatieve sectoren. Zo behoren organisaties uit onder andere de reclame en communicatie branche, architecten, stylisten en interieurbouwers, tot onze klantenkring.

De geprinte Novilon vloer is uitermate geschikt voor gebruik in kantoorruimten, schoollokalen, winkels, horeca, health care centra en vele andere toepassingen inclusief zwaar huiselijk gebruik. Doordat de vloerprints een op maat gemaakt design kunnen voeren worden de vloerprints veelal bij shop-in-shop en Retail formules gehanteerd. 

Wat kan Kantoorprojecten voor u betekenen?

Heeft bovenstaand verhaal u getriggerd en wilt u meer informatie over deze exclusieve geprinte vloeren van Forbo en M4Four, maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Wij denken graag met u mee. Daarnaast hebben we eigen ontwerpafdeling welke geheel gratis en vrijblijvend een ontwerp op maat voor u maakt. Ook beschikken wij over een zeer brede collectie aan fotobestanden, welke wij kunnen integreren in uw vloer.

Op aanvraag geven wij u graag een aantal referenties van tevreden klanten welke u al voor zijn met een exclusief geprinte vloer. Bel voor een afspraak naar 0591-676352 en vraag naar Ruben

M4Four

Forbo

Kantoorprojecten

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter