Akoestische verbeteringen in uw interieur

Heeft u ook zo’n last van achtergrondgeluid op uw werkplek? Wilt u graag maatregelen nemen, maar niet ten koste van uw kantoorinrichting? Kantoorprojecten heeft voor u diverse oplossingen op maat.

Kantoortuinen hebben een open structuur. Naast de vele voordelen, heeft het één nadeel en dat is achtergrondgeluid. Soms wilt u zich even concentreren op het afsluiten van een megadeal of het doorlopen van een offerte. Erg hinderlijk is het dan als nét die ene luidruchtige collega weer een mop aan het vertellen is tegen vijf andere collega’s. 

Akoestische elementen bieden de oplossing

Kantoorprojecten biedt hiervoor diverse akoestische elementen aan die gemakkelijk in de ruimte geplaatst kunnen worden, zonder dat ze afbreuk doen aan uw kantoorinrichting. Denk bijvoorbeeld aan een akoestische roldeurkast, welke van binnen bekleed is met geluiddempend materiaal. Deze is in legio kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld ook akoestische scheidingswanden, akoestische lampen en akoestische designelementen als de Sedus Viswall beschikbaar bron: http://www.sedusmeubelen.nl

Heeft u een nieuwe bureaustoel nodig? Houdt dan bij de aanschaf hiervan rekening met akoestische bekleding van de rugleuning. Op deze manier kan er met een laag kostenplaatje al erg veel progressie geboekt worden. Grauwe vertrekken behoren hiermee tot het verleden en uw creativiteit kan worden gestimuleerd met de frisse kleuren en designs. Bron: http://www.interstuhlshop.nl

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de legio aan mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen met één van onze medewerkers (0591 676352) of neem een kijkje in één van onze webwinkels.

www.kantoormeubelenverkoop.nl biedt verschillende akoestische oplossingen welke eenvoudig en makkelijk te bestellen zijn.

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter