Interstuhl Kinetic is5: werken op een hoger niveau

De manier waarop we ons kantoor inrichten is veranderd. Flexwerken, het Nieuwe Werken… het beïnvloedt hoe onze werkplek er uit ziet. We kijken nu goed naar wat we écht nodig hebben, in plaats van naar wat we gewend zijn. Oude ideeën over werken en vergaderen worden losgelaten. Dat vraagt ook om nieuw meubilair. Meubilair dat uitnodigt tot spontaan overleg en brainstorms, dat verleidt tot een gesprek. Interstuhls antwoord op deze trend is Kinetic.

Veel zitten is niet goed voor je lichaam. We zitten over het algemeen teveel in één houding, waar we veel meer zouden moeten bewegen. In onze stoel, maar ook gedurende de dag. Volgens onderzoek is teveel zitten net zo slecht voor je als niet sporten. Daarom moeten we ook op kantoor mogelijkheden creëren om vaker te lopen en te staan. De Kinetic-collectie maakt dat mogelijk. De luxe barkruk, stahulp en statafel nodigen uit voor een kort overleg op meubilair dat juist dáárvoor geschikt is.

Het design van Kinetic komt van de hand van de mannen van Studio Phoenix Design in Stuttgart. Puur, praktisch en stijlvol. Niet voor niets heeft de Kinetic-lijn in 2013 een Red Dot Design Award gewonnen en is hij genomineerd voor een German Design Award in 2014. Ook de duurzaamheid van Kinetic is met verschillende onderscheidingen bewezen: Kinetic ontving het Blaue Engel Milieukeurmerk en is getest op schadelijke stoffen door LGA.

Kinetic is beschikbaar in drie verschillende kleuren aluminium: antraciet, glanzend zilver of wit. De statafel komt in een ronde en een vierkante variant, die kan worden opgeklapt zodat u snel de ruimte anders kunt gebruiken. De barkruk en stahulp kunnen draaien en in hoogte worden versteld. Met Kinetic til je flexibel werken tot een ander niveau. Een hoger niveau.

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter