Nora: Eenvoudig en efficiënt: Een pad voor alle gelegenheden

Innovatief reinigingssysteem voor rubber vloerbedekkingen van nora systems. Als het gaat om de kosten van een vloerbedekking, is het onderhoud een belangrijke factor.

Dit is de kracht van rubber vloerbedekkingen van nora systems: Ze zijn zeer slijtvast, in tegenstelling tot andere elastische vloerbedekkingen hebben ze geen coating nodig en vanwege hun gesloten oppervlak zijn ze gemakkelijk schoon te houden – dweilen met een simpele allesreiniger is alles wat nodig is. Rubber vloeren zijn bijzonder geschikt voor gebouwen met veel eisende hygiënische eisen. De robuuste allrounders zijn vlek- en ontsmettingsmiddelenbestendig.

Eenvoudig te reinigen – met vrijwel geen chemicaliën

Nora systems heeft recent een innovatief vloer-onderhoudssysteem ontwikkeld: nora pads – reinigingsschijven die met microscopische kleine diamanten zijn geïmpregneerd.

Met nora pads kan het gebruik van chemische reinigingsmiddelen geminimaliseerd worden. Ze zijn ontworpen om te worden gebruikt met de meeste commercieel verkrijgbare één-schijfsmachines en zijn verkrijgbaar in verschillende maten: de diameters van de diamanten pads variëren van 10 tot 20 inch, met de standaard afmeting van 17 inch. Pad 1 wordt gebruikt voor het dagelijks onderhoud. Om ervoor te zorgen dat de vloer er als nieuw uit blijft zien, is het raadzaam om het intensief om de paar weken te reinigen met Pad 2. Evenals dagelijks onderhoud zijn de diamanten pads ook geschikt voor het herstellen van de vloer. Sterke vervuiling of schade aan het oppervlak, veroorzaakt door bijvoorbeeld zware voorwerpen, kan verholpen worden met behulp van Pad 3. Daarnaast bieden de nora pads de mogelijkheid om te kiezen tussen een matte of een glanzende afwerking met een optioneel polijstproces.   

De pads hebben verschillende voordelen. Een van de belangrijkste is dat het gebruik van chemicaliën bij het basisonderhoud overbodig is. Het enige dat benodigd is, is een eenvoudige routine reiniging met water gemengd met een neutraal reinigingsmiddel. Dit betekent dat het onderhoud ook tijdens werktijd gedaan kan worden zonder ruimtes of hele gebieden te blokkeren, die belangrijke operationele verstoringen veroorzaken met name in gebouwen zoals in ziekenhuizen.

Reiniging met nora pads bespaart dus niet alleen tijd en geld, maar is ook goed voor het milieu en het welzijn van mensen in het gebouw. Last but not least, dit innovatieve reinigingsproces garandeert de waarde behoud van het gebouw op lange termijn.

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter