Tarkett vooruitstrevend in levenscyclusonderzoek

Wij lopen voorop in oppervlaktebehandeling en in het vinden van materialen en constructies die de beste onderhoudskenmerken opleveren en dus ook de beste levensduurkosten. <br />In 1975 vond Tarkett de PUR-oppervlaktebehandeling uit, een mijlpaal in de vloerenindustrie. Onze innovatie is sindsdien door velen gekopieerd. <br />

Levensduurkosten

De werkelijke kosten van een vloer omvatten de aankoop, het leggen, reinigen en onderhouden van het product over de gehele levensduur. Het softwareprogramma Life Cycle Cost Software (LCC) is door Tarkett ontwikkeld voor de berekening van de werkelijke kosten van een vloer over de gehele levensduur, gebaseerd op al deze parameters.

Het ‘8/92’-concept

Het LCC-programma heeft aangetoond dat reiniging en onderhoud over een periode van 20 jaar gemiddeld 92% van de totale kosten van een vloer uitmaken. Het aandeel van aankoop en leggen is slechts 8%.

Een goede reden om voor Tarkett te kiezen.

Besparingen tot 30%

Als u voor Tarkett-vloerbedekkingen kiest, die gemaakt zijn van hoogwaardige grondstoffen met uitstekende PUR-versterking, heeft de LCC aangetoond dat u op reiniging en onderhoud tot 30% kunt besparen.

Nog een goede reden om voor Tarkett te kiezen.

De vloer verdient zichzelf terug

Johnsonite, een Tarkett-onderneming, heeft het baanbrekende concept ontwikkeld van het creëren van omgevingen die aanzetten tot hoge prestaties, door oplossingen aan te bieden die zorgen voor motivatie van medewerkers, veiligheid en efficiëntie.

Besparen met slimme oplossingen

Tarkett heeft diverse slimme oplossingen ontwikkeld, die niet alleen zorgen voor een kostenbesparing over de hele levensduur van een product, maar ook tijdens het leggen. Los leggen is bijvoorbeeld een oplossing die het leggen, renoveren en verwijderen van een vloer heel eenvoudig maakt.

Zeer duurzame vloeren

De extreme duurzaamheid van onze producten, waarvoor uitsluitend hoogwaardige materialen worden gebruikt, overtreft alle richtlijnen en normen en garandeert u dat u waar voor uw geld krijgt.

Levenscyclusanalyse en ecologische duurzaamheid

De basis voor alle activiteiten die met het milieu te maken hebben is een levenscyclusperspectief. We streven er altijd naar de invloed die onze producten tijdens hun gehele levensduur op het milieu hebben te minimaliseren. Hierbij moet met verschillende aspecten rekening worden gehouden: grondstoffen, product, constructie en productie, transport, leggen, reinigen en onderhouden en, tot slot, recycling en afvalverwerking. Al onze ontwikkelinspanningen en verbeteracties zijn op al deze aspecten gebaseerd.

Bron: Tarkett.nl

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter