Tips voor Horeca inrichting

Omgeving, sfeer en ambiance, dat is waar het om draait in de Horeca. Dit zijn pijlers als het gaat om verhoging van de omzet binnen de horecabranche. Gasten willen graag ontvangen worden in een uitnodigend interieur waar warmte en gezelligheid wordt uitgestraald. Het juiste horecameubilair geeft hierbij vorm aan het interieur.

Enkele tips om mee te nemen in een horeca inrichting:

  1. Maak gebruik van accessoires die voldoen aan de uitstraling die je voor ogen hebt. Accessoires die hiervan afwijken vallen meteen op een niet positieve manier op in je interieur. Leidend is dan ook nog steeds: Less is more!
  2. De laatste jaren komen de boetiekrestaurants in opmars. Kenmerk van een boetiekrestaurant is dat ze staan voor intimiteit en gastvrijheid. Het gaat hier om het zogenaamde luxe huiskamer idee. De gast voelt een bepaalde warmte en heeft het gevoel dat hij thuiskomt. Als horeca ondernemer kun je met speciaal hiervoor bestemde horeca meubilair een prachtige invulling geven aan je inrichting.
  3. Kleuren die het nog steeds goed doen, zijn de zgn. natuurkleuren van hout, steen, klei, etc. Gebruik bijvoorbeeld de ingetogen zandkleuren en combineer daarmee blauw en groen.
  4. Een hoog plafond schreeuwt om een eye-catcher. Er zijn prachtige armaturen welke de aandacht trekken en daarnaast de ruimte sfeervol verlichten.
  5. Strak geverfde muren zijn uit. Earthcode is een leemstuc verf/coating uit Zuid Afrika waarmee prachtig geschilderde muren worden gecreëerd.

 

Kantoorprojecten wil graag voorzien in een stuk advies wanneer het gaat om het optimaal inrichten van uw horeca omgeving.

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter