Interstuhl Nesty

Iedereen weet dat het kantoorlandschap enorm is veranderd en aan het veranderen is. Maar hoe vertaal je die nieuwe werkwijze en opgedane kennis naar een functioneel ontwerp? Met het design van Nesty bewijst Justus Colberg dat hij begrepen heeft wat we verwachten van een tafel anno nu. Een tafel moet flexibel zijn, stabiel en elegant in ontwerp.

Nesty is flexibel omdat u hem kunt opklappen. Ingeklapt neemt hij weinig ruimte in, uitgeklapt kunt u hem op verschillende manieren inzetten. Op zichzelf of geschakeld, met een solide schakelsysteem. Met of zonder techniekgoot. Zo verandert de vergaderruimte eenvoudig voor wat er nodig is voor de geplande bijeenkomst.

Nesty is stabiel. Door de wieltjes die vastgezet kunnen worden en die ook in hoogte kunnen worden aangepast wanneer de ondergrond ongelijk is.

Nesty is elegant in ontwerp. De afwerking straalt kwaliteit uit. Met de mogelijkheid de uitstraling nog helemaal aan te passen aan wat u nodig heeft en aan uw smaak: er zijn verschillende varianten in vorm, grootte, kleur en coating.

Vragen of opmerkingen? Laat hier een reactie achter