Vergaderen hoe u dit wenst!

Vergaderruimtes worden tegenwoordig flexibel toegepast en het interieur hierbij is ook heel gevarieerd. De keuze van het type meubilair en de beleving van binnen ruimte heeft een wisselwerking met de bedrijfscultuur. Hoe wordt er vergaderd? Formeel of informeel? Wat is de definitie van een vergadermeubel? Om te vergaderen is niet altijd een opstelling met een vergadertafel nodig. Een vergaderkamerinrichting zou ook een informele lounge-opstelling kunnen zijn. Of een statafel waarbij staand en kort en krachtig kan worden vergaderd. Graag helpen wij u om voor u de juiste inrichting te vinden. Wij zijn niet gebonden aan slechts één leveranciers en bieden u daarom altijd een onafhankelijk advies.

Vergaderen

 

Type vergadermeubelen

Wij hebben een groot assortiment in vergadermeubilair dat zeer breed en veelzijdig is, van vergadertafels, vergaderstoelen, bureaustoelen en kasten. Uw wensen t.a.v. de vergaderruimte kunnen wij vertalen in de juiste samenstelling van meubelen en een bijbehorende uitstraling. Vergadertafels zijn leverbaar met diverse blad materialen en kleuren met vele mogelijkheden. Vergaderstoelen zijn er in verschillende modellen en vormen. Bij elk type bedrijf is tenslotte een andere uitstraling vereist. Graag geven wij u het beste advies en bepalen wij samen met u de juiste keuzes voor het interieur.

Vergaderen

 

Vergaderopstellingen

Kantoorprojecten levert diverse vergaderopstellingen vanaf 4 personen tot 20 personen en meer. Doordat de opstellingen uit delen bestaan kunnen we deze zo groot maken als u wenst. De opstellingen zijn verkrijgbaar in een U-vorm opstelling, een vierkante opstelling of een ronde opstelling.

Vergaderen