Meubelen voor elke toepassing en doelgroep

Omdat wij nauw samenwerken met meerdere gerenommeerde meubelfabrikanten, kunnen wij vanuit een breed aanbod uw interieur optimaal samenstellen. Binnen het assortiment selecteren wij de ideale meubelen binnen uw budget. Tegenwoordig worden de meubelen speciaal gemaakt op basis wat er van hen wordt verwacht! Enerzijds op een veranderd gebruik en andere levensgewoonten en anderzijds op technische mogelijkheden, nieuwe materialen en inzichten. Alle denkbare producten kunnen gemaakt worden, ook al is die nog zo speciaal. Daarbij brengt natuurlijk iedere doelgroep zijn eigen uitdagingen met zich mee. Kantoorprojecten volgt alle ontwikkelingen van deze fabrikanten en adviseert u de beste producten binnen uw branche en organisatie.

Meubelen


Kantoormeubelen

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame en efficiënte werkruimtes, variërend van ontvangsthal, kantine tot vergaderruimte en van directiewerkplek tot kantoorruimtes waar 'Het Nieuwe Werken' als uitgangspunt wordt gesteld. Vormgeving, functionaliteit, Het nieuwe werken, uw budget, ergonomie, sfeer en duurzaamheid. Het zijn voor ons aandachtspunten, die wij toepassen in het ontwerp van uw nieuwe inrichting. Of het een kantoor, school of zorginstelling betreft.

Meubelen

 

Duurzaamheid & Milieu

Duurzaamheid  staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met fabrikanten, waarbij alleen hout wordt verwerkt met certificaten en aangewezen labels in het kader van duurzaam inkopen voor de overheid.  Onze duurzame meubelen worden geproduceerd met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Voor de productie van de houten meubels wordt alleen hout gebruikt dat het FSC Keurmerk mag dragen. Tijdens het productieproces worden de beste constructiemethoden, schuimkwaliteiten en vering en zeer hoogwaardige stof- en leersoorten met hoge slijtvastheid gebruikt. Maar niet alleen de kwaliteit van de materialen staan te grondslag aan duurzaamheid. De relatie met de gebruiker dient langdurig te zijn. Van een goed meubel neem je geen afstand, een goed meubel geef je door aan de volgende generatie!

Meubelen