Doeltreffende en smaakvolle oplossingen voor de akoestiek

Een goede akoestiek en verstaanbaarheid is van groot belang in professionele omgevingen. Kantoor- en vergaderruimten, zorgcentra en overheidsinstellingen. Moderne bouw maakt steeds vaker gebruik van materialen als beton, glas en staal. Akoestisch gezien laten deze materialen vaak te wensen over, waardoor steeds hogere eisen gesteld worden aan geluidsabsorberende interieurelementen. KANTOORPROJECTEN kan deze akoestische oplossingen smaakvol en doeltreffend voor u invullen.

Akoestische oplossingen

 

Spraakverstaanbaarheid & Spraakprivacy

In spreekkamers en vergaderruimten is het van groot belang dat het gesproken woord door alle aanwezigen goed wordt verstaan. Storende factoren zijn reflecties op de harde wanden die de spraak overstemmen. Door het aanbrengen van extra en hoogwaardige absorptie kan de akoestiek sterk worden verbeterd. Spraakprivacy is belangrijk tussen verschillende werkplekken. Het blijkt dat spraak (van collega's) de voornaamste afleidingsfactor is in kantooromgevingen. Het verbeteren van de spraakprivacy is maatwerk en kan door onze specialisten ter plaatse worden geadviseerd.

Akoestische oplossingen

 

Gezond en aangenaam werken

De juiste ruimte-akoestiek zorgt ervoor dat uw werknemers efficiënt en aangenaam hun werk kunnen verrichten! Geluid is belangrijkste stressfactor op het werk. Wie werkt in een voortdurend lawaaierige omgeving loopt risico op gezondheidsklachten. Laat u vrijblijvend door KANTOORPROJECTEN adviseren. Graag komen we bij u op bezoek om uw ruimte te beoordelen en een passend advies uit te brengen.


Meer weten?  Bel ons via 0591-676352 of mail naar info@kantoorprojecten.nl.