Hoe vaak heeft úw vloer verzorging nodig?

Onze technische afdeling biedt uitgebreide ondersteuning bij installatie en onderhoud. Er zijn duidelijke omschrijvingen en handleidingen van elke productgroep beschikbaar. Deze kunnen wij u uiteraard kostenloos toesturen. De frequentie waarmee u de verzorgingswerkzaamheden in de praktijk uitvoert, is volledig afhankelijk van de aard van de vervuiling, de kleur van de vloer en de gebruiksintensiteit. Wordt er veel zand mee naar binnen gelopen? Ligt de vloer bij de entree of juist op de bovenverdieping? Er is een veelheid aan factoren die bepalend zijn voor het opstellen van een onderhoudsschema voor uw specifieke situatie. Onze adviseur helpt u hier graag bij. 

Onderhoud

 

Voorzorgsmaatregelen

•Zorg ervoor dat buiten het gebouw, voor de ingang, het eerste vuil van het schoeisel verwijderd wordt door het gebruik van borstelmatten of roosters.

•Let op de lengte van de schoonloopmatten in de entree. Wij adviseren minimaal 5 meter. Reinig de matten regelmatig.

•Voorzie het meubilair van de juiste beschermdoppen en wielen. Voor rollend meubilair adviseren wij bij linoleumvloeren zachte wielen. Let op dat beschermdoppen van stoelen en meubels onbeschadigd zijn.

Onderhoud