Projectstoffering

Kantoorprojecten heeft ervaren specialisten op het gebied van alle type harde en zachte vloerbedekkingen in eigen huis. Dit zijn adviseurs en gecertificeerde stoffeerders die verstand hebben van techniek, functionaliteit en onderhoud. Graag adviseren we u over de verschillende vloertypen en bijhorende technische aspecten en onderhoud dat u op vloer moet toepassen, zodat u de beste keuze voor uw vloer kunt maken. 

Vloeren

 

Garantiesysteem

Kantoorprojecten werkt volgens een garantiesysteem waarbij de kwaliteit van de opbouw van de ondervloer i.c.m. de vloerbedekking gewaarborgd is. Er worden hoogwaardige egalisaties, lijmen en materialen toegepast. Wij behoren bij de grotere spelers op de markt van professionele vloeren voor kantoren, zorg, onderwijs, horeca en architecten. Kantoorprojecten levert door heel Nederland en heeft elke vloer de beste oplossing als het gaat om materialen en legwijze.

Vloeren

 

Gemotiveerd team van specialisten

Ons gemotiveerde team van specialisten houdt zich iedere dag bezig met alle facetten binnen projectstoffering. Het leveren en plaatsen van vloerbedekking, het adviseren materialen en kleuren of het uitvoeren van projectmatig vastgoedonderhoud: we doen het allemaal en met kennis van zaken! En altijd met de volgende uitgangspunten: de klant optimaal ontzorgen, afspraken nakomen en het leveren van een topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze missie is om iedere opdracht binnen het gestelde budget en doorlooptijd te realiseren, de opdrachtgever volledig te ontzorgen en bovenal topkwaliteit te leveren.

Vloeren