Uw zorginterieur

Binnen de zorg hebben wij met uiteenlopende doelgroepen te maken. Dat dat vraagt om passende meubelen en stoffering die tegen een stootje kunnen. Een praktische interieur voor ouderenzorg, zorg voor jongeren of bijv. gehandicaptenzorg. Voor woonzorgcentra, verpleeghuizen en ziekenhuizen zorgen wij voor een passend interieur waarin de bewoners en bezoekers zich fijn voelen en er gewerkt wordt met een goede ergonomie.

Zorginrichting

 

Kleuren & materialen

Behalve ergonomie en functionaliteit, hebben wij veel aandacht voor de juiste afstemming van kleuren en materialen om hiermee een ideale sfeer en huiselijkheid te realiseren. Bewoners en gasten willen zich graag thuis voelen en met een optimale zorg binnen handbereik. Uiteraard zijn alle door ons te leveren meubelen, materialen en stofferingen zeer geschikt voor de oudere en of hulp behoevende gebruikers. Ook hierin wordt zeer veel rekening gehouden met comfort en design zodat er een prettige leefomgeving ontstaat.

Zorginrichting

 

Totaalinrichting voor de zorg

Wij passen de meubelen en overige producten toe in een totaalplan, waarbij ook rekening wordt gehouden met de aanwezige of nieuw aan te brengen vloeren, wanden, plafonds en stofferingen.  Het totaalplaatje moet uiteraard kloppen en het gewenste resultaat geven als het gaat om beleving, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid.  En dit ook binnen uw budget. Bij de omzetting van grotere en complexere projecten kunt u terugvallen op onze professionele medewerkers en partners. Dit zijn specialisten voor facility management, ergonomie, interieurarchitectuur, verhuisservice, beplanting, verlichting en akoestiek. Wij ontzorgen u zoveel mogelijk en organiseren de complete inrichting ontwerp tot het uitrollen en verhuizen van meubelen. Dus van A t/m Z! Laat u eens geheel vrijblijvend informeren over al onze mogelijkheden. Kantoorprojecten helpt u graag met de ideale invulling van uw complete zorginrichting.