Interieur voor het onderwijs

Het interieur voor primair onderwijs, universiteiten en andere onderwijsinstellingen moet de zwaarste duurzaamheidtest met dagelijks gebruik van vele leerlingen goed kunnen doorstaan. Ook na vele jaren intensief gebruik wordt het interieur geacht functioneel en kwalitatief in orde te zijn. De investering van het interieur is eenmalig en de keuze van de producten en materialen verdient daarom veel aandacht. Kantoorprojecten heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van meubilair ten behoeve van uw onderwijsinrichting.

Onderwijsinrichting

 

Aangenaam leren!

Behalve aandacht voor de robuuste kwaliteit, ergonomie en functionaliteit, is het ook zeker een doelstelling om de ruimtes met de beste sfeer in te richten. Een inspirerende en fraaie inrichting kan uw leerlingen stimuleren tot betere leerprestaties. Middels 3D visualisaties presenteren wij een totaalontwerp voor het complete interieur. Hierin worden vloeren, meubelen, stoffering en accessoires meegenomen. Met prikkelende kleuren en elementen, vormgegeven tot een fraai en compleet interieurplan. Informeer naar de mogelijkheden.

Onderwijsinrichting

 

Totaalinrichting voor het onderwijs

Wij passen de meubelen en overige producten toe in een totaalplan, waarbij ook rekening wordt gehouden met de aanwezige of nieuw aan te brengen vloeren, wanden, plafonds en stofferingen.  Het totaalplaatje moet uiteraard kloppen en het gewenste resultaat geven als het gaat om beleving, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid.  En dit ook binnen uw budget. Bij de omzetting van grotere en complexere projecten kunt u terugvallen op onze professionele medewerkers en partners. Dit zijn specialisten voor facility management, ergonomie, interieurarchitectuur, verhuisservice, beplanting, verlichting en akoestiek. Wij ontzorgen u zoveel mogelijk en organiseren de complete inrichting ontwerp tot het uitrollen en verhuizen van meubelen. Dus van A t/m Z! Laat u eens geheel vrijblijvend informeren over al onze mogelijkheden. Kantoorprojecten helpt u graag met de ideale invulling van uw complete schoolinrichting.