Meer plezier en beleving in uw kantoor

Indien u een nieuw kantoor wilt inrichten of uw bestaande kantoormeubelen gaat vervangen, dan heeft u diverse wensen en aandachtspunten en wilt u wellicht ook rekening houden met de wensen van uw medewerkers. Wij kunnen u hiermee maximaal ondersteunen en alle wensen en eisen uitwerken tot een compleet inrichtingsvoorstel. We hebben meubelprogramma's, welke uit voorraad leverbaar zijn en leveren maatwerk meubelen in detail en op maat geproduceerd. Onze interieurarchitect maakt fraaie interieurontwerpen in 3D, welke als uitgangspunt dienen voor uw nieuwe kantoorinrichting. Deze willen wij u graag compleet aanbieden en uitrollen en u hiermee geheel ontzorgen. Graag willen wij het ideale interieur voor u realiseren, waarbij u jaren lang met veel plezier en beleving kunt werken en leven.

Kantoorinrichting

 

Uitgangspunten voor het interieur dat u wenst

Binnen het assortiment selecteren wij voor u de beste meubelen binnen uw budget. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame en efficiente werkruimtes, variërend van ontvangsthal, kantine tot vergaderruimte en van directiewerkplek tot kantoorruimtes waar 'Het Nieuwe Werken' als uitgangspunt wordt gesteld. Omdat wij nauw samenwerken met meerdere gerenommeerde fabrikanten, kunnen wij vanuit een breed aanbod uw interieur optimaal samenstellen. Vormgeving, functionaliteit, Het nieuwe werken, uw budget, ergonomie, sfeer en duurzaamheid. Het zijn voor ons aandachtspunten, die wij toepassen in het ontwerp van uw nieuwe kantoorinrichting.

Kantoorinrichting


Totaalinrichting voor uw kantoor

Wij passen de meubelen en overige producten toe in een totaalplan, waarbij ook rekening wordt gehouden met de aanwezige of nieuw aan te brengen vloeren, wanden, plafonds en stofferingen.  Het totaalplaatje moet uiteraard kloppen en het gewenste resultaat geven als het gaat om beleving, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid.  En dit ook binnen uw budget. Bij de omzetting van grotere en complexere projecten kunt u terugvallen op onze professionele medewerkers en partners. Dit zijn specialisten voor facility management, ergonomie, interieurarchitectuur, verhuisservice, beplanting, verlichting en akoestiek. Wij ontzorgen u zoveel mogelijk en organiseren de complete inrichting ontwerp tot het uitrollen en verhuizen van meubelen. Dus van A t/m Z! Laat u eens geheel vrijblijvend informeren over al onze mogelijkheden. Kantoorprojecten helpt u graag met de ideale invulling van uw complete kantoorinrichting.

Kantoorinrichting