Complete interieurs voor restaurants, hotels en cafe

Wij leveren kwaliteit horecameubilair met de juiste beleving en functionaliteit en geven gastvrijheid een gezicht. Naast meubilair voor de horeca zijn wij ook gespecialiseerd in de markten leisure, office, retail, onderwijs en zorg. Wij leveren vloeren, meubelen en maatwerk inrichtingen zoals barelementen en keukens. Indien u op zoek bent naar stoelen en tafels voor uw restaurant, terrasmeubilair of zorgmeubilair? Bij ons bent u aan het juiste adres! Voor de inrichting van conferentiezalen, vergaderruimtes en bedrijfsrestaurants biedt Kantoorprojecten een scala aan mogelijkheden. Zoekt U naar een moderne vormgeving, met een zakelijke uitstraling of geeft U de voorkeur aan warmte in uw interieur. Met onze collecties kunnen we voor u een fraai interieur samenstellen.

Horeca inrichting

 

Meubilair in elke smaak en vorm

 

Lounge
Ook in de horeca is loungemeubilair een steeds meer geziene aanvulling in het interieur. Wij spelen hierop in met een uitgebreide keuze in banken, zithoeken en fauteuils. Ook op maat gemaakt en indien gevraagd individueel ontworpen.

Trends
In het moderne restaurant is uitstraling en beleving een thema. Met vele nieuwe moderne modellen vanuit onze leveranciers, maken wij het nu nog eenvoudiger om een goede keuze te kunnen maken. Wij leveren meubelen van merken als Kartell, Driade Store, Pedrali, Philippe Starck en overige merken, die de interieur tot een beleving maken.

Traditioneel
Soms moet je dingen ook niet veranderen. Traditionele meubelen hebben hun waarde al lang bewezen. Ze kunnen door toepassing van een aansprekende stoffering of kleur net die accenten geven die traditioneel met eigentijds combineren.

Horeca inrichting

 

Totaalinrichting voor de horeca

Wij passen de meubelen en overige producten toe in een totaalplan, waarbij ook rekening wordt gehouden met de aanwezige of nieuw aan te brengen vloeren, wanden, plafonds en stofferingen.  Het totaalplaatje moet uiteraard kloppen en het gewenste resultaat geven als het gaat om beleving, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid.  En dit ook binnen uw budget. Bij de omzetting van grotere en complexere projecten kunt u terugvallen op onze professionele medewerkers en partners. Dit zijn specialisten voor facility management, ergonomie, interieurarchitectuur, verhuisservice, beplanting, verlichting en akoestiek. Wij ontzorgen u zoveel mogelijk en organiseren de complete inrichting ontwerp tot het uitrollen en verhuizen van meubelen. Dus van A t/m Z! Laat u eens geheel vrijblijvend informeren over al onze mogelijkheden. Kantoorprojecten helpt u graag met de ideale invulling van uw complete inrichting.