Méér werkplezier, meer vrijheid, meer verantwoordelijkheid

Méér werkplezier, meer vrijheid, meer verantwoordelijkheid, zelfontplooiing en maximale output. Hype of realiteit? Het Nieuwe Werken gaat over een verandering in mentaliteit en organisatiecultuur. Men kan tegenwoordig plaats- en tijdonafhankelijk werken. Daardoor ontstaat er een verandering in de relatie tussen werkgever en werknemer. Kenniswerkers kunnen op allerlei plekken werken. En op verschillende plaatsen ter wereld tegelijkertijd aanwezig zijn. Fysiek op de ene, virtueel op de andere. Digitale informatie is overal beschikbaar. Werknemers zijn daardoor in staat zelf hun werktijd in te delen, en te bepalen wáár ze het beste kunnen werken.

Het nieuwe werken

 

Kantoorinrichting

Het moderne kantoor kenmerkt zich door de verschuiving naar activiteit gerelateerde werkplekken in plaats van functie gerelateerde werkplekken. Vaste werkplekken aan traditionele bureaus in cellenkantoren moeten wijken voor Open Office landschappen met een variëteit aan meubels om te werken of te overleggen. In plaats van een vaste werkplek te bezetten zoeken werknemers in het pand naar de omgeving die hun activiteiten van dat moment het beste ondersteunt.

Het nieuwe werken

 

Kantoormeubelen

Werkplekken kunnen ingericht worden met sta-zit plekken en ruimte voor ontmoeting waar de koffieautomaat centraal staat. Desktops worden veelal vervangen door tablets en ultrabooks. Wanneer uw bedrijf ook aan deze verandering onderhevig is, willen wij u graag van een goed advies voorzien over het inrichten van uw nieuwe werkplek. In het meubelassortiment van Kantoorprojecten is deze diversiteit uitstekend vertegenwoordigd. Er zijn werkplekken met individuele berging, verschillende type flexwerkplekken, akoestische wanden voor concentratieplekken en loungeseating zijn hier sprekende voorbeelden van.

Het nieuwe werken