Zitvarianten

Voor elke ruimte hebben wij een passende kantoorstoel. Elke ruimte vereist immers een andere kantoorstoel. Door de grote diversiteit aan kantoorstoelen heeft u voldoende keuze om de juiste kantoorstoelen te vinden voor uw bedrijfsruimtes. Het assortiment van Kantoorprojecten bestaat onder meer uit bureaustoelen, vergaderstoelen, krukken, kantinestoelen, projectstoelen, zitbanken, designstoelen en directiestoelen. 

Zitten


Een gezonde en comfortabele stoel 

Wij adviseren u om veel aandacht te schenken aan de keuze voor stoelen. Graag stellen wij voor u demo-stoelen beschikbaar en laten wij u meerdere type stoelen uitproberen, zodat u de meest ideale stoel zelf kunt bepalen. Eén van de belangrijkste kantoorstoelen in uw bedrijf is uiteraard de bureaustoel. Op een bureaustoel moet u voor jaren comfortabel, ergonomisch en met plezier kunnen zitten.  U wordt geholpen door onze deskundige medewerkers die u alle mogelijkheden van onze stoelen aan den lijve laten ondervinden. U krijgt een antwoord op de vraag; hoe voelt de stoel aan en hoe weet u of u de juiste zit- en werkhouding heeft? Laat u instrueren, want het is ons vak ervoor te zorgen dat u jarenlang comfortabel en fysiek verantwoord zittend werk kan doen.

Zitten

 

Voor elke doelgroep uit voorraad leverbaar 

Kantoorprojecten is toeleverancier voor kantoren, zorg, onderwijs en horeca en heeft een zeer breed aanbod aan projectstoelen als het gaat om uitstraling, ergonomie, materiaal en kwaliteit. Van hout tot metaal en van traditioneel tot modern. Voor iedere gewenste uitstraling en kwaliteit vindt u bij ons de gewenste zitoplossing. Onze kracht is dat wij vele projectstoelen direct uit voorraad voor u kunnen leveren en dit al binnen 10 werkdagen. Voor de juiste stoel, kunt u het beste een goed advies vragen door één van onze specialisten middels een bezoek bij u op locatie of een bezoek aan onze showroom.

Zitten