Een fijne werkomgeving creëren!

Een kantoor inrichten is voor ons meer dan het verkopen van een paar producten. Wij denken graag met u mee: in oplossingen en mogelijkheden. Of u nu een traditioneel kantoor wilt inrichten of uw kantoor wilt aanpassen op Het Nieuwe Werken, wij ondersteunen u graag bij het (her)inrichten van uw kantoor.  Een goede werkplek zorgt ervoor dat u en uw medewerkers prettig en gezond werken.

Werkplekken

 

Ruimteplanning van de werkplekken

Het lijkt er op dat organisaties met minder werkplekken kunnen volstaan. Ruimte en werkplekken zijn kostbaar. Hoe meer plekken, des te minder noodzaak tot wisselwerken. Van de andere kant heeft enige overdimensionering ook voordelen. Het kantoor oogt minder vol, er zijn minder prikkels, men wordt minder snel afgeleid en de ruimte wordt minder snel als te druk ervaren. Het geeft ook meer vrijheid in het kiezen van een plek die persoonlijk de voorkeur heeft. Een ruime beschikbaarheid van werkplekken biedt speelruimte voor eventuele groei in de toekomst. Bovendien is wisselwerken geen doel op zich maar een middel. Het is aan de onderzoekers om data te blijven verzamelen, als referentie bij het nemen van beslissingen. Ontwerpers en managers hebben de lastige taak om hieruit een optimale ruimteplanning te destilleren.

Werkplekken

 

Type werkplek

Of u nu op zoek ben naar één werkplek of meerdere. Wij hebben een breed aanbod van verschillende type werkplekken. Hierbij valt te denken zit-sta werkplekken, complete werkplekken en directiewerkplekken. U kunt in de webshop kijken welke mogelijkheden er zijn of neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor een persoonlijk advies. Met ons voorraadprogramma levert Kantoorprojecten door heel Nederland. Indien gewenst geheel gemonteerd en afgesteld op uw medewerkers.


Een functionele werkplek
Kantoorprojecten levert moderne kantoormeubelen die voldoen aan de hoogste Nederlandse en Europese kwaliteitsnormen. Wij selecteren de kantoormeubelen op basis van een optimale combinatie tussen flexibiliteit, functionaliteit en stabiliteit. Uw werknemers zijn verzekerd van een goede werkplek. Daarbij is ons kantoormeubilair oneindig te combineren, gemakkelijk verstelbaar en leverbaar binnen elk budget. U kunt kiezen uit een T-poot, O-poot of 4-poot, in vaste of verstelbare vorm en in verschillende kleuren. De tafels en bureaus zijn afgewerkt met een slijtvaste toplaag.  


Een ergonomische werkplek
Het is onomstotelijk bewezen door ergonomisch onderzoek, dat er een relatie is tussen werkhouding en bepaalde klachten. Als u te lang in dezelfde positie zit, u last krijgt van uw spieren en/of gewrichten. Een eenvoudige en efficiënte oplossing is het installeren van in hoogte verstelbare werkplekken. Kantoorprojecten levert  Sta-zit werkplekken, waarmee de werkhouding kan worden afgewisseld. Dit heeft meerdere positieve effecten zowel op korte als lange termijn. Het is goed om ongeveer 20% van uw werktijd te staan. Het meest directe effect hiervan is dat u optimaal kunt presteren en een hogere mate van welbevinden verkeert. Op lange termijn zullen er minder chronische problemen opspelen zoals spanning in de schouders, minder hoofd- en rugpijn, etc. 


Een directiewerkplek
Dit is meer dan alleen een functionele werkplek. Deze werkplekken stralen autoriteit, exclusiviteit en elegantie uit. Deze werkplekken zijn dan ook van alle gemakken voorzien en hebben een verfijnde afwerking. U kunt een directiewerkplek naar uw wensen uitbreiden met ladekasten, hoge kasten en een bijpassende bureaustoel.