Wij staan graag voor u klaar! Van A t/m Z

De service van Kantoorprojecten gaat verder dan alleen het leveren van meubelen. Onze service omvat een professionele ontwerpservice, een mobiele klantenservice, het beschikbaar stellen van proefmeubelen en het geven van advies over ergonomisch werken. Wij passen de meubelen toe in een totaalplan, waarbij ook rekening wordt gehouden met de aanwezige of nieuw aan te brengen vloeren, wanden, plafonds en stofferingen.  Het totaalplaatje moet moet het gewenste resultaat zijn als het gaat om beleving, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid. 

Service

 

Onze specialisten 

Bij de omzetting van grotere en complexere projecten kunt u terugvallen op onze professionele medewerkers en partners. Dit zijn specialisten voor facility management, ergonomie, interieurarchitectuur, verhuisservice, beplanting, verlichting en akoestiek. Wij staan van A t/m Z voor u klaar als gaat om advies, levering en service!

 

Bezoek aan onze showroom of uw locatie

Wij kunnen u in onze eigen showroom te Emmen of in één van de showroom van onze partners ontvangen. Hier kunnen wij u de meeste producten tonen en toelichten. Ook komen wij graag bij u op locatie om uw wensen te inventariseren en onze producten en service toe te lichten. Ook komen wij bij u langs met een demostoel indien  een nieuwe stoel wilt uitproberen alvorens te bestellen.