Verschillende manieren op iets op te bergen

Bij Kantoorprojecten kunt u terecht voor alle mogelijke soorten opbergkasten en ladesystemen. Denk hierbij aan verschillende soorten opbergkasten, rolluikkasten, ladenblokken, ladenkasten, kleding- en lockerkasten, schuifdeurkasten, brandkasten, magazijnstellingen en folderkasten. Kasten zijn niet alleen handig voor het opbergen van kantoorspullen maar akoestische kasten verminderen ook het nagalmen van geluid. Alle kasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen.

Opbergen

Kies de juiste kast

Welke eisen stelt u aan een kast? Gaat u hem alleen gebruiken als opslagkast of moet hij ook brandveilig zijn? Bijvoorbeeld als u er belangrijke documenten in opbergt. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor het oplossen van uw opbergproblemen. De meeste van onze kasten zijn verkrijgbaar in de gangbare kleuren, maar zijn op verzoek in een speciale kleur of decor leverbaar. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze webwinkel of breng een bezoek aan een van onze showrooms. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.
 

Opbergen

Maatwerkkasten

Uw organisatie is uniek, uw kantoor is uniek, waarom zou u genoegen nemen met standaardoplossingen?  Kastwanden, apotheekkasten, directiekasten, kantoorkasten en pantrykasten met een heel eigen karakter. Volledig aangepast aan uw voorkeuren, persoonlijke smaak en interieur. Maatwerk gaat om veel meer dan de juiste afmetingen, het gaat om een oplossing die volledig bij uw inrichting past. Unieke oplossingen in opbergen en organiseren.
 

Opbergen