Binnen- en Buitenzonwering

KANTOORPROJECTEN levert maatwerkoplossingen voor zonwering bij alle klanten in de sectoren Kantoor, Zorg, Onderwijs en Horeca. Voor zowel binnen- en buitenzonwering als beeldbepalende zonwering staan wij garant voor de kwaliteit en snelle levering van onder andere screens, zonneschermen, rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, jaloezieën en lamellen. Duurzaamheid speelt bij de uitvoering van de projecten een leidende rol. Alle systemen dragen bij aan een comfortabel en gezond binnenklimaat.  Projectondersteuning wordt geboden in de vorm van begeleiding en advisering over de brede technische toepassing van de vele mogelijkheden en oplossingen. KANTOORPROJECTEN biedt u alle mogelijkheden om het zonlicht te regelen.

 

Buitenzonwering

Meest effectieve zonwering is te bereiken door zonlicht en warmte van buitenaf tegen te houden. Buitenzonwering is daarom altijd iets effectiever dan binnenzonwering. Meest toegepaste producten zijn screens en uitvalschermen. De bedieningsmogelijkheden zijn divers. Van eenvoudige handmatige bediening tot verregaande elektrische uitvoeringen in combinatie met programmeerbare automaten die reageren op zon, wind en/of regen.

Zonwering

 

Binnenzonwering en raamdecoraties

De meest ideale binnenzonwering laat functionaliteit en uitstraling hand in hand gaan. De belangrijkste  functies zijn het verhogen van uw comfort en het maken van de gewenste sfeer, passend bij het interieur. U kunt zelf het invallend zonlicht bepalen, het meubilair tegen verkleuring beschermen en privacy creëren wanneer u dit wenst. Maar net zo belangrijk, of misschien wel belangrijker, is het decoratieve aspect. Met hout, alu, PVC en met verschillende stoffen in honderden kleuren kunt u uw creativiteit toepassen op uw interieur.

Zonwering