Systeemoplossingen en specials voor wanden en plafonds

U bent bij KANTOORPROJECTEN aan het juiste adres voor iedere vorm van binnenafwerking, dus ook voor de wanden en plafonds. Of het nu gaat om een plafond of een complete afbouw van een bedrijfspand of een speciaal verzoek. We denken met u mee, van het eerste gesprek tot aan oplevering. Zodat u krijgt wat u voor ogen heeft. Wij leveren systeemplafonds, systeemwanden en Metal Stud afwerkingen. Geen gebouw is hetzelfde. Misschien wilt u ronde wanden, een bijzondere houtafwerking of plafondeilanden om de akoestiek te verbeteren. Ook voor zo’n bijzondere oplossing bent u bij ons aan het goede adres. Wij luisteren, adviseren, creëren en monteren. Een oplossing-op-maat dus.

 

Wanden

Behalve systeemwanden, welke met diverse kleuren en materialen leverbaar zijn, plaatsen wij Metal Stud wanden, die met verf of behang worden afgewerkt. In de meeste situaties zijn systeemwanden ideaal. Deze bestaan uit demontabele onderdelen en hebben bijna onbegrensde mogelijkheden in uitvoering. Er zijn oneindig veel mogelijkheden wat betreft kleur, materiaal en combinaties, zoals: vinylbekleding, melamine, gelakt staal en glas. Het is een universeel systeem voor het inrichten van de meest uiteenlopende projecten ideaal voor bijvoorbeeld een reorganisatie van een kantoor. De wanden zijn snel en zonder al teveel rommel en stof te plaatsen. Kortom economisch, functioneel en ongecompliceerd. Voor eenvoudige en praktische (kantoor)ruimten.

Wanden & Plafonds

 

Plafonds

In nieuwe of bestaande gebouwen realiseren wij systeemplafonds en Metal Stud plafonds. Gezien de grote voordelen wordt er voor een ruimte vaak gekozen voor een systeemplafond. Dit heeft er zeker ook mee te maken dat er oneindig veel mogelijkheden wat betreft kleur, materiaal en combinaties zijn. Een systeemplafond is een van de meest aantrekkelijk geprijsde plafonds en kan overal toegepast worden. Metal Stud plafonds  zijn overal toepasbaar en in elke vorm te plaatsen. De Metal Stud plafonds zijn op diverse methodes te bewerken met schilder-, behang-, spuit- en stucwerk.

 

Meer weten?  Bel ons via 0591-676352 of mail naar info@kantoorprojecten.nl.

Wanden & Plafonds