Projectverlichting

Een goed lichtplan is essentieel om prettig te kunnen werken in een kantoor- en werkomgeving. Verlichting is bepalend voor de sfeer en beleving en verdient daarom de nodige aandacht. Als merkonafhankelijke lichtleverancier bieden wij u originele lichtplannen en een breed aanbod van verlichtingsarmaturen, ongeacht het project en het budget dat u ons voorlegt.

Verlichting

 

Lichtadvies

Wij gaan verder dan alleen ontwerpen en verkopen. Een op maat gemaakt lichtadvies is "specialistenwerk" en houdt rekening met veel aspecten. Naast de technische aspecten, als de hoeveelheid lichtopbrengst, energieverbruik en type lichtbronnen met een uitstekende kleurweergave, houdt een gedegen lichtplan ook rekening met zeer belangrijke uitgangspunten als sfeer, uitstraling en de beleving.

 

Maatwerk verlichting

Voor ons is het een streven en uitdaging om elke klant optimaal te verzorgen als het gaat om totaalinrichting. Hierbij is een passend lichtplan ook belangrijk. Uit welke hoek de vraag ook komt, als het gaat om winkels, kantoren, gezondheidscentra, sporthallen, gangen, leslokalen, magazijnen en het particuliere segment. Bij KANTOORPROJECTEN vind u design- en projectverlichting van bekende designers en bekende merken zoals Flos, Artemide, Modular Systems, Wever Ducre, Delta Light, Foscarini etc.

Verlichting