Raamdecoraties en meubelstoffering

KANTOORPROJECTEN levert diverse raamdecoraties en overige stofferingen. De materialen zijn niet alleen decoratief en functioneel, maar worden vooral toegepast om een prettige werkomgeving te realiseren. Het toepassen van stoffering, zoals gordijn –en meubelstoffen heeft invloed op o.a. sfeer, lichtinval, akoestiek en mate van privacy. KANTOORPROJECTEN geeft u professioneel advies op maat en biedt u een breed assortiment aan fraaie en hoogwaardige producten zoals gordijnstoffen, zitkussens, akoestische elementen en meubelstoffen.

Gordijnen & stoffering

 

Raamdecoraties

Er zijn raamdecoraties in vele uitvoeringen. Voor elke situatie kunnen wij een passend type adviseren. We leveren o.a. de volgende type raamdecoraties:

- transparanten / vitragestoffen
- gordijnen op maat
- rol- en paneelgordijnen
- horizontale jaloezieën
- verticale lamellen
- plisségordijnen en duettes
- railsystemen


We helpen u graag bij het selecteren van het beste type raamdecoratie. Belangrijke eigenschappen, naast de gewenste uitstraling en functionaliteit zijn: transparantie, reflectiewaarde, krimpechtheid, duurzaamheid en eigenschappen t.a.v. brandgedrag. Onze partners zijn o.a. Artimo, De Ploeg, Sunway, Luxaflex, Verosol en Goelst.

Gordijnen & stoffering

 

Gordijn- en meubelstoffen

KANTOORPROJECTEN levertkwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. In het assortiment zijn geweven en bedrukte stoffen, die volledig op elkaar zijn afgestemd. Kwaliteit en ontwerp waar mensen blij van worden. Een aantal stoffabrikanten waarvan wij stoffen toepassen zijn: Artimo, De Ploeg, Kendix, Camira, Interface en Gabriel.


Uw bestaande stoelen en banken een nieuw leven geven.
Het eerste wat slijt bij stoelen is de stof en het schuim wat er in verwerkt zit, veelal mankeert er niets aan de constructie van de stoel.  Uw oude stoel nieuw leven inblazen door over te stofferen en te voorzien van nieuw schuim is een goede oplossing. In onze stoffeerderij kunnen wij alle type stoelen en banken en merken overstofferen en een nieuwe look geven. Graag komt een van onze specialisten bij u langs. Wij halen de stoelen bij u op en zorgen dat u deze zo goed als nieuw weer van ons terug krijgt.


Voor meer informatie of een offerte kunt u mailen naar: info@kantoorprojecten.nl