Maatwerk voor complete interieurs

KANTOORPROJECTEN maakt complete interieurs op maat voor alle denkbare ruimten en toepassingen. Van maatwerk meubels, op maat gemaakte keukens tot aan het vervaardigen en realiseren van wanden, plafonds, akoestische oplossingen, verlichting, zonwering, gordijnen en alle denkbare stofferingen. Op maat betekent voor KANTOORPROJECTEN niet alleen volgens uw maatvoeringen, maar ook passend aan uw stijl en ideeën wat betreft comfort en functie.

 

Vormgeving & functionaliteit

In onze gesprekken met de klant gaan wij daarom allereerst op zoek naar de persoonlijke wensen met betrekking tot de uitvoering, de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij voegen hieraan onze vakkennis en creativiteit toe en ons streven naar duurzaamheid. Interieurbouw vraagt om maatwerk. KANTOORPROJECTEN wil graag meedenken in het optimaal vorm te geven van uw ruimte voor het beoogde doel.  Hierin houden we graag rekening met de verschillende gebruikersgroepen die binnen deze ruimte van toepassing zijn.

 

Wij denken graag met u mee!

Neem een kijkje bij onze recente projecten en zie wat er allemaal mogelijk is. Of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.